کلاهبردارهای رمزارز «کشتار خوک»، میلیون‌ها دلار در اپلیکیشن‌های دوستیابی Silicon Valley درو کردند

کلاهبردارهای رمزارز «کشتار خوک»، میلیون‌ها دلار در اپلیکیشن‌های دوستیابی Silicon Valley درو کردند

بر اساس گزارش‌ها، قلب‌های تنها در سیلیکون ولی(Silicon Valley)، طعمه موجی از کلاهبرداری‌های رمزارز “pig slaughtering” از طریق این برنامه‌ دوستیابی شده‌اند.

یک محقق در شرکت امنیت سایبری Sift دریافت که از هر 20 نفری که با او در برنامه های دوستیابی در سانفرانسیسکو ارتباط برقرار کرده اند، یک نفر در حال کلاهبرداری بوده است.

کشتار خوک(pig slaughtering) یا قصابی(butchering) نوعی کلاهبرداری است که در آن یک فرد یا گروه هفته‌ها یا ماه‌ها تلاش می‌کند تا رابطه‌ای جعلی با قربانی ایجاد کند. هدف نهایی این است که قربانی را وادار کنیم تا از طریق نسخه تکراری یک وب سایت قانونی یا با انتقال وجه به یک آدرس کیف پول مبهم، در ارزهای دیجیتال سرمایه گذاری کند.

کلاهبرداران اغلب مکالمات را از برنامه‌های دوستیابی یا رسانه‌های اجتماعی به سرویس‌های پیام‌رسانی مانند واتس‌اپ تغییر می‌دهند و ساعت‌ها مکالمه روزانه بی‌شماری را انجام می‌دهند تا شخصیت‌های جعلی خود را واقع‌ی جلوه دهند و در اغلب موارد بدون اینکه ملاقات حضوری داشته باشند.

یک گزارش پنجشنبه از San Francisco Examiner جزئیات حساب‌های دو فرد نسبتاً با هوش فناوری، که برای مقاصد ناشناس ماندن با نام‌های Cy و R شناخته می‌شوند، را توضیح داد که مجموعاً 2.5 میلیون دلار را به دلیل کلاهبرداری از دست دادند. هر دو اکنون عضو یک گروه پشتیبانی آنلاین هستند که توسط سازمان جهانی مبارزه با کلاهبرداری میزبانی می شود و هر هفته «حداقل دو یا سه عضو جدید» می گیرند.

اداره تحقیقات فدرال (FBI) گزارش می دهد که چنین مواردی بخشی از “ترند افزایشی” در منطقه محلی است.

اف‌بی‌آی در ماه آوریل(فروردین)  هشداری کلی درباره کلاهبرداری‌های عاشقانه رمزارز و سلاخی خوک ارسال کرد و اشاره کرد که مرکز شکایات جرایم اینترنتی آن در سال 2021 بیش از 4300 شکایت دریافت کرده است که منجر به خسارت بیش از 429 میلیون دلار شده است.

مورد R، به ویژه، قابل توجه است زیرا او یک مدیر فناوری اطلاعات است که پس از اولین تماس از طریق LinkedIn، حدود 1.3 میلیون دلار به دلیل کلاهبرداری از دست داد.

علیرغم اینکه R به خوبی در فناوری کامپیوتر مسلط بود، اظهار داشت که مشخصات حرفه ای کلاهبردار با ادعای اینکه فارغ التحصیل همان دانشگاه فناوری است که R در چین از آن فارغ التحصیل شده بود، توانست اعتماد او را جلب کند.

پس از انتقال مکالمه به واتساپ، کلاهبردار به مدت یک ماه کار کرد تا در نهایت R را متقاعد کرد تا از طریق یک وب سایت مشکوک که وجوه او را به سرقت برد، در ارزهای دیجیتال سرمایه گذاری کند:

“هرگز فکر نمی‌کردم این اتفاق برای من بیفتد زیرا از فناوری استفاده می‌کنم. من نرم افزار نوشته ام.”

سای، یک تحلیلگر املاک و مستغلات، در طول دو ماه 1.2 میلیون دلار از دست داد و پس از افکار خودکشی تحت مراقبت های روانی قرار گرفت.

“من چیزی بیشتر از پول را از دست دادم. من اعتماد به نفسم را از دست دادم. من زندگی خانواده ام را تباه کرده ام.”

سازمان جهانی مبارزه با کلاهبرداری بر این باور است که کاربران سیلیکون به دلیل اعتماد بیش از حد به فناوری، تنهایی به دلیل همه گیری و علاقه به صنعت کریپتو به طور فزاینده ای قربانی این کلاهبرداری ها می شوند.

این مطلب صرفاً ترجمه از منبع ذکر شده بوده و مسئولیت آن با تیم چیتا نمی‌باشد.

منبع:cointelegraph

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *